Регистрация на клиент

 
Отказ

КАКВО Е БОНУС КАРТА КРЕЗ CLUB ?

Бонус карта КРЕЗ CLUB е уникална по дизайн и форма, специално създадена в компактен размер за да я закачите на ключовете си без да Ви пречи. Тя е предназначена за Вас, нашите ежедневни клиенти. Фирмите не могат да притежават Бонус карта.

Идеята на Бонус карта КРЕЗ е да Ви направи част от себе си, свой лоялен клиент, и като награда да Ви подари 1% от всеки лев, който оставяте в нашите магазини. Това е точно 1 стотинка подарък!

ЕДНА СТОТИНКА ПОДАРЪК ЗВУЧИ МАЛКО. ЗАЩО САМО ТОЛКОВА?

Ние знаем, че сте свикнали да чувате по-големи проценти по рекламите на останалите магазини, различни временни намаления и проценти отстъпка, прикрепени с няколко реда дребен шрифт с условия и ограничения. За разлика от тях, Бонус карта КРЕЗ CLUB Ви дава постоянна отстъпка от 1% за всяка покупка в магазина, без значение каква е цената. Няма дребен шрифт, няма условия. По този начин Вие получавате точно това, което очаквате.

Избрали сме 1% като подарък не случайно. Това е точната сума, която можем да си позволим да Ви подарим, тъй като магазините на КРЕЗ работят с много балансирани цени и ниски надценки.

Като пример, в случай, че решите да направите малък ремонт на дома си и похарчите 2000 лв., в своята Бонус карта ще намерите 20лв. подарък, във вид на 2000 Бонус точки. Разбира се 20 лв. не е колосална сума, но е един искрен подарък от нас за Вашата лоялност. Този подарък можете да събирате и увеличавате или пък да похарчите на момента за каквото си пожелаете от нашите магазини.

ОТ КЪДЕ ДА ВЗЕМА КАРТАТА СИ?

За да получите Бонус карта КРЕЗ CLUB е необходимо да се отбиете на отдел Информация е Хипермаркет КРЕЗ. Процедурата е лесна и отнема не повече от няколко минути. Можем да Ви уверим, че данните, които ще споделите с КРЕЗ няма да се използват за никакви други цели, освен за издаването на Бонус карта КРЕЗ CLUB. Фирма КРЕЗ е регистрирана в Националната комисия за защита на личните данни на Република България, което можете да проверите в публичния регистър на организацията от тук.

След като получите картата си можете да я закачите на своите ключове за да бъде винаги с Вас. За да събирате точки трябва да носите картата със себе си при пазаруване.

КАК ДА ПРОВЕРЯ КОЛКО БОНУС ТОЧКИ ИМАМ?

След всяка покупка Вие получавате касов бон. Освен информация за продуктите, които сте закупили ще намерите и информация за натрупаните бонус точки от тази продажба, колко точки сте използвали за покупката, както и всички налични Бонус точки до момента.

За да проверите сами Бонус точките си е нужно да се регистрирате в нашата онлайн сиситема. Регистрацията е кратка и лесна. Тази регистрация се отнася само за Бонус точките и не е валидна за онлайн магазина на КРЕЗ. С новосъздадения ви профил можете по всяко време да проверявате баланса на Бонус точките в картата си. Информацията се актуализира до 24ч.

Ако не желаете да регистрирате в онлайн системата на КРЕЗ, но желаете да проверите баланса на бонус точките си можете да се обърнете към колегите на касите или отдел Информация в магазина. 

 

 
Проверете своите Бонус точки онлайн

Проверявайте лесно и бързо Бонус точките си онлайн.

С кратка регистрация в нашата система ще имате достъп до информация за Бонус точките си по всяко време.

За да се регистрирате в системата на КРЕЗ натиснете тук

Бонус точки трупате с всяка покупка

Бонус точки трупате с всяка покупка.

Всяка покупка носи бонус точки в сметката ви.

Те са винаги достъпни и можете да ги похарчите за всичко, което ви хареса в Хипермаркет КРЕЗ по всяко време. 

КРЕЗ - Вашите точни са отпечатани на касовата бележка.

Подробна информация за Вашите точки ще откриете на касовия бон.

Ако притежавате Бонус карта КРЕЗ, при всяка покупка на касовият бон се отчитат и отбелязват бонус точките по картата Ви.

Ще намерите и информация за използваните бонус точки в продажбата, както и общата им стойност до момента.