map
Строймаркет КРЕЗ
 
 

Бързо, лесно и удобно!

Такова е пазаруването в Строймаркет КРЕЗ. Магазинът е първият представител на веригата и е специално създаден за професионалистите, както и за тези клиенти, които ценят времето си. Обслужването е на най-високо ниво - компетентно, точно и бързо, а докато плащате на касата, продуктите Ви вече ще бъдат натоварени в колата и ще бъдете изпратени с усмивка.

В Строймаркет КРЕЗ можете да паркирате непосредствено пред магазина, което е особено удобно за бързи пазарувания.

Бързо, лесно и удобно пазаруване в Строймаркет КРЕЗ
 
Богато разнообразие от продукти в Строймаркет КРЕЗ

Богато разнообразие!

В Строймаркет КРЕЗ можете да откриете абсолютно всичко необходимо за всеки ремонт, за всеки майстор и за всеки вкус, а цените както винаги ще Ви изненадат приятно.

И понеже не харесваме сивотата и еднообра - зието, Ви предлагаме луксозни, достъпни и различни решения за обзавеждането на вашата баня, на вашият дом и градина, дори на специализираните автосервизи и промишлени помещения.

 

Фирмите избраха да работят със Строймаркет КРЕЗ!

Магазинът е особено удобен за представителите на строителни фирми и инвеститори заради персоналното отношение, отстъпките и гъвкавата политика на обслужване и плащане.

Строймаркет КРЕЗ предлага поръчка на големи количества материали или специални продукти, които не присъстват в подбора на стандартния каталог.