Fimller - Качество без компромис!

FIMLLER е собствена марка на КРЕЗ с безкомпромисно качество. Продуктите се произвеждат под строг качествен контрол,  характерен само за големите и утвърдени  фабрики.

Продуктовата гама на FIMLLER e предназначена за полупрофесионална или домакинска употреба, но вложените материали в устройството им се срещат в професиналните инструменти. Само така можем да бъдем сигурни, че машините ще удовлетворят всички очаквания и ще ви служат дълго. 

Тъй, като КРЕЗ е производител и търговец на продуктите Fimller, необходимостта от дистрибутори и доставчици, както и техните комисионни отпадат. Това е причината цените на всички машини да бъдат толкова изгодни.

Персоналът на КРЕЗ е винаги готов да Ви помогне в моменти на колебание
 
De'Home - За един хубав дом :)

De'Home - За един хубав дом!

De'Home е специализирана марка за обзавеждане и декорация. Продуктите на марката са изключително разнообразни, пъстри и интересни. Можете да избирате между ламиниран паркет, интериорни врати, декорация за таван, осветителни тела, кухненски пособия и много други.

Цените на продуктите са изключително балансирани и изгодни, тъй като пристигат в магазините на КРЕЗ директно от производителя.

Заповядайте в магазините на КРЕЗ за да се убедите сами.