KREZ Promokrez3
Предстоящи събития:

 

КРЕЗ във

  КРЕЗ във Facebook

Харесайте нашата страница във FACEBOOK и станете фен на магазини КРЕЗ!

Абонамент

Получавайте всеки месец КАТАЛОГ С ПРОМОЦИЙТЕ НА КРЕЗ онлайн на своят e-mail.

 

 

Кои сме ние?

КРЕЗ е верига магазини за строителството и дома, в Пазарджик. Основана през 2005г, КРЕЗ бързо се превръща в народна търговска компания, която се отличава с постоянно ниски цени, приятна атмосфера на пазаруване, разнообразие от качествени стоки и компетентно обслужване.

За разлика от останалите магазини от този тип, ние държим на обслужването и персоналното внимание. Именно за това в нашите магазини работят повече от 70 консултанта, които са внимателно подбрани специалисти в различни области и с радост ще обърнат внимание на всеки зададен въпрос.

Магазините на КРЕЗ притежават изключително богат асортимент от стоки за любители, професионалисти, домакини, дори и за децата, което превръща семейното пазаруване при нас в удоволствие и развлечение. 

Обект на философията на КРЕЗ не са маркетинговите хитрини, нито ударните промоционални трикове, които често се срещат по западните ни колеги. Наш приоритет са добре балансираните постоянни цени и наличности, богатият асортимент и приятната среда на пазаруване. Именно тази стратегия и добре шлифования модел на работа стоят зад успеха на магазини КРЕЗ и зад доволните лица на нашите приятели - клиентите.

През последните години КРЕЗ разшири сферата на своята дейност и изгради собствен логистичен център и шоурум на продукти от собствен внос и производсто. Новия логистичен ценстър е изграден специално за клиенти на едро или собственици на магазини, където могат да се запознаят и да поръчат продуктите на КРЕЗ.

 

Хипермаркет КРЕЗ - Пазарджик
Строймаркет КРЕЗ - Пазарджик