Строителен Хипермаркет КРЕЗ

Строителен Хипермаркет „Крез” е един революционен модел на модерното пазаруване. Уникалната среда и разнообразието от познати и непознати продукти ще превърнат пазаруването в едно интересно преживяване. Луксозната визия и подаръците, бонусите и всички унакални хрумвания на магазина избобщо не влиаят на цените ни. Точно обратното - КРЕЗ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ЕВТИН МАГАЗИН...ДАЖЕ ПО-ЕВТИН ОТ КОЛКОТО ПРЕДПОЛАГАТЕ. Но все пак, заповядайте и се уверете сами - ще останете приятно изненадани.

Може би се питате какво предлагаме точно?

Хиляди неща... или по точно повече от 50 000 продукта за строителите, любителите, професионалистите, домакините и за всички, които търсят разнообразни и качествени продукти за своя дом и за своята професия. И понеже не харесваме сивотата и еднообразието, Ви предлагаме луксозни, достъпни и различни решения за обзавеждането на вашата баня, на вашият дом и градина, дори на специализираните автосервизи и промишлени помещения.


За всички любители на инструментите – „Крез” е вашият терен! Нашите приятели от „DeWalt” и „Black & Decker” избраха „Крез”, за да направят най-големия шоурум на „DeWalt” в България! Така че скъпи ентусиасти... ние наистина имаме всичко!


Засега спираме дотук, за да Ви запазим приятно изненадани при своята визита.


Можете да разгледате и нашият ежемесечен каталог със страхотни промоционални предложения на наистина невиждани досега цени. Ако не ни вярвате....сравнете ги с останалите!

Потърсете каталога в магазина или го разгледайте на компютъра си от тук.


  Сезонно работно време :

Понеделник - Събота :  08:00 - 20:00

Неделя :  09:00 - 18:00

  Можете да ни намерите на адрес :

4400 Пазарджик, ул. "Христо Касапвелев" - Вижте на карта

тел: +35934 40 80 10

Пишете ни, или попълнете нашата Форма за контакти


CORONET.BG - Първият истински сайт за домашни потреби в България. Немски продукти на много ниски цени!


Новият ПРОМО каталог на крез - Разгледайте го ОНЛАЙН!


Новата услуга от КРЕЗ - Автосервиз
Дизайн, поддръжка и интернет маркетинг - КРЕЗ ЕООД - Рекламен отдел.